Title Image

Plastikkirurgi

Hem  /  Plastikkirurgi

Mentor

Mentor, ett företag inom Johnson&Johnson, är den ledande tillverkaren av bröstimplantat världen över sedan över 30 år tillbaka med produktutveckling och tillverkning i både USA och Holland. Mentor tillverkar bröstimplantat som är både CE och FDA godkända (tillåtna på den hårt reglerade amerikanska marknaden). Mentor är idag den enda tillverkare i världen som producerar bröstimplantat i USA och genom innovation, kvalitet och erfarenhet kan du vara säker på att du får den bästa produkt marknaden har att erbjuda. Genom att vara en del av Johnson&Johnson koncernen kan vi även ge dig livstidsgarantier som du kan lita på.

Sortiment

Bröstimplantat

Mentor, ett företag inom Johnson&Johnson, är den ledande tillverkaren av bröstimplantat världen över sedan över 30 år tillbaka med produktutveckling och tillverkning i både USA och Holland. Mentor tillverkar bröstimplantat som är både CE och FDA godkända (tillåtna på den hårt reglerade amerikanska marknaden). Mentor är idag den enda tillverkare i världen som producerar bröstimplantat i USA och genom innovation, kvalitet och erfarenhet kan du vara säker på att du får den bästa produkt marknaden har att erbjuda. Genom att vara en del av Johnson&Johnson koncernen kan vi även ge dig livstidsgarantier som du kan lita på. Vi finns där för våra patienter och kirurger; före, under och efter operationen.”

Fettsugningsutrustning

Vi tillhandahåller ett brett sortiment av fettsugningsutrustning av hög kvalitet. Vi jobbar både med de mest erkända märkena inom fettsugning så som Microaire, M.D. Resource och Nouvag.

Fettransplantationsutrustning

Fettransplantationer kräver högsta kvalitet på utrustningen och för dagens behov jobbar vi med allt från högvolymsfettsugning och högvolymsfettransplantation för kroppskonturering till microinjectioner för ansiktet där högsta fettcellskvalitet och överlevnad är fokus. Vi jobbar både med de mest erkända märkena så som Microaire och Nouvag samt innovativa högpresterande lösningar för transplantation så som AdipSculpt och Lipivage.

Ansiktslyft

Vi jobbar uteslutande med ett snabbt, säkert och väl beprövat alternativ till suturer och skruv som funnits på svenska marknaden sedan 2004. De absorberbara Endotine plattorna finns i 3,0 och 3,5mm variant och kan hålla emot krafter motsvarande 6st 3-0 PDS suturer. Önskas en extra snabb absorptionstid så erbjuder vi ULTRATINE.

Kroppsimplantat

Inom både det rekonstruktiva och estetiska finns behov av att fylla ut och korrigera kroppsdeformationer, men även öka konturer och föra fram vissa kroppsdelars projektion. Vi jobbar med ett brett sortiment för att tillgodose alla behov inom kroppsimplantat, från vadimplantat till käkar och kavitetsutfyllnader.

Näsa

Som ett alternativ till dagens standardprocedur med gips erbjuder Promeduc sin product ITNS som enkelt anpassas perfekt till patientens näsa med ett skyddande värmeskikt som avskärmar patientens hud från värme i formplasten.

Bröstlyft

Ett enkelt, reproducerbart och säkert sätt att kontrollera bröstets position och form under en bröstlyftsoperation.

Märkpennor

Stort sortiment av både sterila och osterila märkpennor för alla behov.